Mama romanului ranit in masacrul din Las Vegas vorbeste despre starea fiului ei intr-o postare pe pagina de Facebook. Aceasta anunta ca fiul sau a iesit de la Terapie Intensiva si ca starea lui se amelioreaza. 
"Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, dar, pentru mine, aceasta fotografie este nepretuita. Fiul meu, Luca, a iesit in cele din urma de la Terapie Intensiva, iar starea lui se amelioreaza cu fiecare zi ce trece. Recuperarea este lunga, insa sunt mai mult decat recunoscatoare ca a primit aceasta sansa.

As dori sa multumesc personal fiecaruia dintre cei care s-au rugat pentru el, care au transmis mesaje, care au distribuit postarile si care ne-au dat comentarii deincurajare. Am fost impresionata de sprijinul primit din partea voastra. Ajutorul vostru a fost unul dintre lucrurile care m-au facut sa fiu tare in ultima saptamana si va multumesc din toata inima. Sunt bucuroasa ca datorita voua mi-am adus aminte ca lumea poate sa fie si frumoasa. Este mult mai mult bine in lume decat rau. Va multumesc din nou ca ati fost alaturi de noi"
, a scris Carmen Iclodean, mama tanarului roman ranit in atacul din Las Vegas, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.