Minerul internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti a decedat la spital, pe fondul unor probleme renale grave, a declarat liderul Sindicatului Muntele din Valea Jiului, Darius Campean.

Campean a precizat ca a avut o convorbire telefonica cu ministrul Energiei, Toma Petcu, iar acesta l-a informat ca minerul Ionel Suciu a decedat la Spitalul Floreasca.

Din pacate, este o veste total neplacuta. M-a sunat domnul ministru. Acum am aflat, o sa vedem dimineata sa il aducem... Ionel Suciu, minerul transportat la Bucuresti, a decedat. Inima lui a refuzat sa mai bata. Mi-a zis domnul ministru ca i-a cedat inima pe fondul problemelor renale grave”, a declarat Campean.

Potrivit sursei citate, Ionel Suciu era casatorit si avea o fetita. Duminica, el ar fi implinit 44 de ani.

Minerul decedat este cel care a fost scos primul din mina, dupa 12 ore de la prabusirea tavanului, si care avea traumatism toracic si fracturi.

El a fost transportat cu elicopterul de la Petrosani in coma indusa.

Minerul gasit fara suflare in urma accidentului de la Mina Lupeni, Iulian Codlean, ar fi implinit tot duminica, varsta de 40 de ani. In ziua in care ar fi trebuit sa aiba aniversarea, si acesta va fi inmormantat.

Cel de-al treilea miner surprins de prabusirea tavanului abatajului este la Spital la Petrosani, starea sa de sanatate fiind buna.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.