La cererea publicului, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, adauga trei reprezentatii noi si un titlu de la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu in programul lunii octombrie, spectacole care se joaca in toate cele trei sali ale institutiei din Calea Giulesti. In luna noiembrie, echipa OCC ii asteapta pe cei mici cu multe surprize: premiera operetei „Noapte la Venetia” de Johann Strauss, in regia maestrului Cristian Mihailescu, si un concurs prin care spectatorii pot castiga o excursie la Venetia.

La numai o luna de la inceperea stagiunii 2017-2018, biletele pentru spectacolele programate in luna octombrie s-au epuizat. Astfel, Opera Comica pentru Copii adauga noi reprezentatii in program, dupa cum urmeaza:

  • opera „Bastien si Bastinenne” la Sala UnderGrant, sambata, 7 octombrie, de la ora 12:00
  • opera „Nino Arlechino” la Salonul Mozart, sambata, 14 octombrie, de la ora 12:00
  • baletul „Lumea Papusilor” la Sala Mare, marti, 17 octombrie, de la ora 11:00.
Totodata, pe 14 octombrie, micii spectatori se pot intalni cu „Printul cel obraznic si batranul intelept”, personajele din piesa de teatru dupa Anton Pann, in regia si scenografia lui Sorin Aurel Sandu. Este povestea plina de talc si de situatii hazlii a unui printisor rasfatat peste masura, cum sunt si multi copii din zilele noastre, neastamparat, obraznic, egoist si rautacios care se transforma, odata cu anii, intr-un cosmar pentru aceia care traiesc in preajma lui. Spectacolul, o productie a Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, va avea loc la Sala UnderGrant, de la ora 18:30.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe 11 si 12 noiembrie, Opera Comica pentru Copii aduce, in premiera in fata tinerilor spectatori bucuresteni, opereta „Noapte la Venetia” de Johann Strauss, la Sala Mare. Spectacolul, regizat de maestrul Cristian Mihailescu, este o impletire armonioasa intre comedie si vis, condimentata cu ras in hohote, dar si cu poezie. Decorurile de poveste si interpretarea unei echipe de tineri artisti talentati sunt atuurile acestei premiere straussiene. Odata cu lansarea spectacolului, Opera Comica pentru Copii ofera publicului posibilitatea de a castiga, printr-un concurs, o excursie la Venetia pentru o familie, care poate avea loc pana in iunie 2018.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 500 de reprezentatii, dintre care 19 premiere.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 noiembrie 2021. Vreme...
Prognoza meteo pentru ziua de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.