Jurnalistul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa partida castigata azi in fata Mariei Sarapova.
Simona a facut poate cel mai important meci al carieri ei de pana acum. Nu pot sa spun ca a fost cel mai frumos meci sau ca a fost cel mai bun la nivel tehnic. Dar este extrem de important. Pentru ca Simona a dovedit si si-a dovedit ca poate fi invins acest mod de a castiga pe care l-a impus Sarapova. Sarapova a impus un stil si Simona a invins acest stil. (...) Chiar si in momente in care Sarapova a avut noroc, Simona nu a clintit, a inghitit, a trecut mai departe. Este o victorie importanta prin care a aratat ca Simona ca poate face in fata unei astfel de jucatoare. A putut sa atace cand a avut ocazi”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.