Peste douazeci de pompieri au fost mobilizati, sambata, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o hala a une societati comerciale din satul buzoian Spataru, comuna Costesti. In urma incendiului, au ars mai multe bunuri depozitate in hala, dar si o vola si un autocamion, misiunea de stingere a flacarilor fiind mult ingreunata de vantul puternic.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, George Cretu, peste 20 de pompieri cu trei autospeciale de stingere incendii cu apa si spuma au fost mobilizati, sambata, pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o hala, muncitorii fiind cei care au sunat la 112 pentru ajutor, potrivit News.ro.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta pe o suprafata de circa 200 de metri patrati, arderea fiind generalizata cu degajare mare de fum.

Muncitorii au fost cei care, atunci cand au observant focul, au scos din interior mai multe butelii de oxigen. In urma incendiului, nimeni nu a fost ranit.

Pompierii s-au chinuit doua ore sa stinga flacarile, misiunea fiind extrem de dificila din cauza vantului care a suflat cu putere pe toata perioada interventiei.

In urma incendiului, au ars mai multe bunuri depozitate in interiorul halei, dar si o vola si un autocamion.

Cauza incendiului urmeaza a fi stabilita la finalul anchetei demarcate de politisti si pompieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.