Medicii de la Spitalul din Onesti sunt acuzati ca au uitat o piatra in rana unui copil in varsta de 12 ani pe care l-au cusut dupa ce a fost muscat de caine. 

Parintii copilului condamna atitudinea medicilor, care au uitat o piatra de dimensiunea unui ou de porumbel in rana copilului lor.

”Am vazut ca rana aia a inceput sa se desfaca. Azi-dimineata ma jucam cu el, am vazut ca iese ceva din rana copilului. Am depistat ca este o piatra cat un ou de porumbel, cam asa”, a declarat tatal micutului, potrivit Libertatea.ro.

Parintii l-au transportat imediat la Spitalul Judetean din Bacau.

”A fost extras un corp strain dintr-o plaga. Pacientul a ramas la noi internat, in vederea tratamentului plagii respective”
, a declarat Mirela Romanet, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Bacau.

”Intr-adevar, ne-a surprins si pe noi. Acest caz va face obiectul unei anchete interne, iar ce se va decide in cadrul acestei anchete va vom comunica”, a spus Adrian Barnzaniuc, purtator de cuvant Spitalul Municipal Onesti.

Familia vrea ca vinovatul sa plateasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.