Consiliul Judetean Hunedoara a acordat titlul de "Cetatean de onoare" inotatorului Avram Iancu, cel care a strabatut Dunarea fara echipament de protectie, insa a uitat sa il invite si pe acesta la ceremonia in care urma sa ii fie acordata diploma. 

Conferirea titlului era al treilea punct pe ordinea de zi a sedintei. Dupa ce initiatoarea proiectului a observat ca sportivul nu e in sala, presedintele de sedinta, Daniel Andronache, a cerut alesilor sa amane discutarea proiectului pana la finalul intalnirii, pentru ca sportivul sa fie anuntat si sa ajunga in sala de plen.

Avram Iancu a fost chemat de urgenta la Consiliul Judetean, iar sportivul a reusit sa ajunga pana la sfarsitul sedintei.

Cu toate acestea, alesii au sesizat neregula. "O sa cerem demiterea domnului secretar atat pentru gafa facuta cu invitarea lui Avram Iancu, dar si pentru ca nu este atent cu actele", a declarat Vetuta Stanescu, potrivit Digi24.ro.

In apararea sa, secretarul judetului puncteaza ca "cei de la departamentul de relatii externe aveau datoria de a-l invita pe domnul Avram iancu pentru ca ei au intocmit raportul de specialitate. O sa facem o analiza sa vedem cine se face vinovat".

Cu toate acestea, consilierul liberal Florian Toma i-a cerut demisia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.