Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad si un obisnuit al anturajului deputatilor PSD Dorel Caprar, Adrian Todor si Florin Tripa, a fost numita in functia de inspector scolar pentru „educatie permanenta”.

Numirea Violetei Varga a aparut si in organigrama publicata pe site-ul Inspectoratului Judetean Arad, scrie Digi24.

Potrivit specialarad.ro, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Scolar de Educatie Incluziva, un post infiintat cu putin timp inainte, iar in mai putin de o luna ajunge Inspector scolar pentru Management institutional si Educatie permanenta, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.

Nu exista alte informatii publice privind proiectele sale anterioare si nici CV-ul nu este public. In schimb, ies in evidenta fotografiile provocatoare.

Deocamdata, Ministerul Educatiei nu a oferit un punct de vedere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.