Meteorologii au emis, sambata, o noua informare de vreme rea, cu ploi si intensificari ale vantului in mare parte a tarii, pana la ora 23.00. La munte, se vor inregistra lapovita si ninsoare.

Informarea meteo este valabila sambata, intre orele 10.00-23.00, interval in care vor fi ploi si intensificari ale vantului.

In zonele de munte, in Transilvania, Maramures, Crisana si Banat si pe arii restranse in Moldova si Dobrogea va ploua, iar cantitatile de apa pot depasi 20-25 de litri pe metru patrat si, izolat, 30 de litri pe metru patrat.

De asemenea, la munte la peste 2000 de metri altitudine, se vor inregistra lapovita si ninsoare.

Vantul va avea intensificari temporare cu viteze de 45 - 55 kilometri la ora in vestul si in sud-vestul tarii, dar, izolat, si in restul tarii, iar pe creste rafalele vor depasi 65 -70 kilometri la ora.

Conform meteorologilor, vremea va fi rece pentru aceasta perioada in toata tara, dar mai ales in regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, in general, intre 14 si 18 grade.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.