Un baiat in varsta de opt ani, elev la o scoala din comuna teleormaneana Putineiu, a murit dupa ce, la inceputul orei de sport, i s-a facut rau si a lesinat.

Potrivit inspectorului general scolar Valeria Gherghe, incidentul s-a petrecut in primele minute ale orei, minorul nefiind supus efortului fizic.

"La inceputul orei de sport a lesinat. A fost dus la cabinetul medical. Apoi a fost dus la spital de parinti cu salvarea chemata de scoala. Inteleg ca a facut stop cardiorespirator. Este deschisa o ancheta la nivelul scolii. Deschidem o ancheta si la Inspectoratul Scolar Judetean, in functie de concluziile autopsiei si ale politiei. Nu este vorba de efort fizic", a declarat, pentru AGERPRES, Valeria Gherghe.

Potrivit, purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, in cauza s-a intocmit dosar penal pentru moarte suspecta, urmand "sa se propuna solutie prin parchet".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.