Avionul care plecase din Bucuresti a fost nevoit sa ramana in aer din cauza unor probleme tehnice la sol, pe aeroportul din Catania.

In timp ce pilotii incercau sa mentina aeronava la altitudine, aparatul de zbor a intrat in turbulente, astfel ca pasagerii s-au speriat foarte tare.

Zborului i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare.

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave”, se arata in comunicat.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati, potrivit companiei.

Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.