Un copil in varsta de 12 ani a fost gasit mort, astazi, pe o strada din Iasi. Principala banuiala este ca moartea ar fi fost cauzata de consumul de etnobotanice. 

Copilul disparuse de miercuri, in jurul orei 14:00, iar parintii au anuntat politia. Acestia recunosc ca fiul lor consuma etnobotanice si ca au incercat sa il convinga sa se opreasca, dar nu au avut succes.

Descoperirea a fost facuta de trecatorii care l-au zarit pe baiat zacand inconstient. Acestia au alertat 112 si medicii Serviciului de Ambulanta Iasi impreuna cu politistii si criminalistii s-au deplasat la fata locului.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata copilului de 12 ani, informeaza Digi24.ro.

Trupul baiatului a fost ridicat si dus la IML pentru necropsie.

Tatal adolescentului sustine ca baiatul sau a murit din cauza consumului de etnobotanice si precizeaza ca a mers la politie de mai multe ori, cu o lista cu numele traficantilor de droguri din oras, dar nimeni nu a facut nimic pentru a-l ajuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.