O femeie cunoscuta cu afectiuni psihice sta agatata de mai bine de o ora de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din municipiul Buzau si ameninta ca se arunca in gol. Pompierii intervin cu o autoscara si incearca sa o convinga sa coboare.

UPDATE - Pompierii din Buzău au reuşit să coboare femeia, după mai bine de trei ore de negocieri. Ea a fost dusă cu ambulanţa la spital.

O femeie de 49 de ani din municipiul Buzau, cunoscuta cu afectiuni psihice, a iesit, in urma cu mai bine de o ora, in afara balconului neinchis al apartamentului sau situat la etajul al saselea al unui bloc turn.

Martorii povestesc ca, nu se stie exact cum, femeia a coborat un etaj sprijinindu-se de balcon si geamuri, iar in prezent este agatata de un balcol inchis, situat la etajul al cincilea.

In apartamentul respectiv nu este nimeni acasa, iar femeia ameninta ca se arunca in gol.

Pompierii s-au deplasat la fata locului cu o autoscara care a urcat pana la aproximativ trei metri de ea. Un pompier incearca sa o convinga sa coboare, insa femeia continua sa ameninte ca se arunca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.