Doi barbati din judetul Vaslui au murit miercuri loviti de fulger, judetul fiind sub cod galben de instabilitate atmosferica, vijelii si vant puternic.

Potrivit maiorului Viorel Codrianu din cadrul ISU Vaslui, un barbat de 49 de ani a fost gasit decedat pe un camp in comuna Puiesti, sat Cetatuia. Omul era cioban si a fost gasit fara viata la circa o ora ora si jumatate dupa ce a fost lovit de fulger, in momentul in care un alt localnic a observat oile pe camp, nepazite.

Un alt barbat lovit de fulger a fost gasit in sat Valea Targului, comuna Puscasi. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, care lucra la vie in momentul in care a fost lovit de fulger. In sprijinul sau au intervenit paramedicii de la SMURD Vaslui care au facut manevre de resuscitare, insa fara succes, in final fiind declarat decesul.

Conform sursei citate, in judetul Vaslui, la ora transmiterii acestei stiri sunt 11 sate nealimentate partial cu curent alectric din cauza avariilor aparute la retea, fiind vorba despre 1625 de abonati.

Doua echipe de specialisti de la EON Moldova actioneaza pentru remedierea defectiunilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.