Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionarea instabilitate atmosferica si intensificari ale vantului, in vigoare de marti de la ora 17.00, pana joi la ora 23.00, informeaza capital.ro.

"La munte, in Maramures, nordul Moldovei si al Transilvaniei, local in Oltenia, Muntenia si Banat in seara zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri vor fi perioade in care vremea va fi instabila. Vor fi averse torentiale, descarcari electrice si pe arii restranse grindina.

Incepand de miercuri dupa-amiaza, fenomene specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala in cea mai mare parte a tarii.
In intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.

In majoritatea regiunilor vor fi intensificari temporare ale vantului, ce vor lua si aspect de vijelie, cu viteze la rafala ce vor depasi 50...60 km/h", anunta meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.