Doi copii au fost grav raniti in urma furtunii violente din vestul tarii de duminica. Un baiat in varsta de 10 ani a fost detubat de medici, in timp ce o fetita in varsta de 11 ani se afla in stare stationara grava.

"Starea baiatului de 10 ani este mult imbunatatita. La pranz colegii de la sectia de Terapie Intensiva au reusit detubarea si acum respira spontan. Estimam o evolutie favorabila si speram ca pe viitor sa evolueze spre bine", sustine managerul Spitalului Judetean Timisoara, Marius Craina.

In schimb, pentru rudele fetitei de 11 ani vestile nu sunt atat de bune, avand in vedere ca inca se afla in continuare in stare grava.

"Starea fetitei de 11 ani este stationara grav. Sa nu uitam ca a fost mult mai grava, la internare. Investigatiile au aratat o stare neurochirurgicala mult mai grava si complexa. Interventia chirurgicala a fost de asemenea, complexa", a adaugat Craina.

Cei doi copii sunt nternati la sectia de Neurochirurgie si au fost operati, scrie hotnews.ro, care citeaza News.ro.

In total 11 persoane sunt internate la spital, in Timisoara, in urma vijeliei puternice de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.