Un tren care circula pe ruta Bucuresti - Baia Mare a ramas blocat in apropiere de Valea Chioarului, judetul Maramures. Mecanicul a fost nevoit sa foloseasca o drujba pentru a taia copacii care il impiedicau sa continue drumul. 

Dupa 21 ore de mers, trenul IR 1745 cu directia Bucuresti – Baia Mare care a plecat la ora 6 dimineata si era programat sa ajunga la destinatie la 20.08, a ajuns la 03:00 dimineata.

Unul dintre pasageri a scris pe pagina sa de Facebook ca au ramas blocati in apropiere de Valea Chioarului, judetul Maramures, si ca la bord „sunt batrani care nu mai au apa, mancare si sunt la capatul rabdarii”.

„Trenul circula in conditii extrem de periculoase pe timp de noapte fara nici un fel de far sau lumina, printre copaci cazuti pe sina, opreste din 100 in 100 de metri, mecanicul fiind nevoit sa coboare sa taie copacii cazuti cu drujba” a subliniat pasagerul pe Facebook.

Barbatul a completat, spunand ca vizibilitatea era zero, iar mecanicii de locomotiva au fost nevoiti sa circule cu parbrizul spart, cel mai probabil din cauza furtunii.

De asemenea, pasagerul mentioneaza ca reprezentantii CFR nu au oferit nicio explicatie si nu au pus la dispozitie un autobuz care sa ii preia pe calatori.

Trenul a ajuns la destinatie la ora 03:00 dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.