Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting de vant, ploi, descarcari electrice si grindina pentru mai multe judete.

Vizate sunt judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj, Satu Mare, unde se vor semnala intensificari ale vantului, care vor depasi la rafala 90 km/h si care, trecator pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice,izolat grindina de dimensiuni medii.

Pana la ora 18:45, in judetele Timis, Caras-Severin, vor fi averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindina, insa si intensificari ale vantului care pot ajunge la 90 km/h.

De asmenea, pana la ora 18.20 in zona montana a judetului Alba, se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor depasi la rafala viteza de 90 km/h si care trecator vor lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor cumula 15 - 20 l/mp, anunta meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.