Liderul PRU Bogdan Diaconu este de parere ca toti reprezentantii USR ar merita sa aiba parte de un tratament similar cu cel aplicat de Mirel Palada senatorului Mihai Gotiu.

"Bravo, Mirel Palada! Asa merita toti tradatorii de la USR care au ales sa apere interesele lui Soros si ale strainilor impotriva intereselor romanilor!", a scris Bogdan Diaconu pe Facebook.

Ulterior, el a reactionat dupa postarea fostului presedinte Traian Basescu:

"Cat de ipocrit poti fi Traian Basescu?!
Tu sa-l numesti pe Mirel Palada derbedeu? Tu care aplicai un cap in gura unui patron de chiosc prin Piata Crangasi pe vremea cand erai primar general?! Tu care plasai un scuipat(la propriu) in urechea consilierului general Doru Giugula, in timpul sedintei de consiliu general, tot cand erai primar al Bucurestiului?! Tu, cel care il faceai pe jurnalistul Ovidiu Zara gaozar atunci cand erai proaspat presedinte al Romaniei?! Tu, cel care ai furat telefonul unei jurnaliste si ai numit-o tiganca imputita, tot in calitate de presedinte al Romaniei?!
Tu ai puterea sa faci pe cineva derbedeu?! Tu cel care ai creat acest sistem abuziv? Tu cel care ai distrus democratia si drepturile omului in Romania cu gasca ta de derbedei?! Tu, cel care ai transformat Romania intr-o colonie?! Ipocritule!", a scris el pe aceeasi retea de socializare.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.