Enoriasii din fosta parohie a lui Cristian Pomohaci si-au propus sa organizeze un protest in ziua in care se va judeca apelul. Acestia nu sunt de acord cu excluderea lui din randul preotimii. 

Protestul va avea loc marti, pe 19 septembrie, in aceeasi zi in care, la Sibiu, va avea loc judecarea apelului impotriva caterisirii lui Cristian Pomohaci.

Protestul a fost planificat pe Facebook, unde credinciosii din parohia unde slujea fostul preot au scris ca vor sa mearga la Sibiu, pentru a-l sustine.

"Dumnezeul dragostei si al pacii sa ne ajute ca in ziua de MARTI 19 SEPTEMBRIE 2017 sa ne intalnim cat mai multi la Sediul Mitropoliei Ardealului din Sibiu pentru a fi alaturi de Parintele Cristian... pentru a pleca genunchii in fata Domnului si a inalta din toata inima o rugaciune catre Milostivul Dumnezeu pentr u Parintele nostru drag, Cristian Pomohaci. Din toata inima dorim sa se faca dreptate!!! Dumnezeu sa ne dea biruinta, prin Domnul nostru Iisus Hristos!", este mesajul prin care enoriasii spera sa stranga cat mai multi oameni, dispusi sa participe la manifestatia organizata la Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.