Edilul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca, in curand, va exista un sistem de plata automatizat si informatizat in toate parcarile, informeaza antena3.ro.
"Cred ca este momentul ca in Bucuresti sa punem punct acestui sistem invechit, depasit de a taxa parcarea, cu un bon care nu stim unde ajunge, daca este sau nu este fiscalizat. Intotdeauna ne plangem ca nu sunt suficienti bani pentru a construi alte parcari. Daca am folosi solutiile smart, am avea ceea ce ne dorim", sustine primarul Capitalei.

"Vorbim despre conceptul de smart city. Ne bucuram cand mergem in capitalele lumii si vedem cat de benefic este acest concept, cat de multa siguranta ofera cetatenilor si turistilor. Este momentul ca si despre Bucuresti sa se vorbeasca ca despre un oras smart. (…) Ne dorim cu totii un oras care sa arate smart, care sa fie nu doar casa noastra, ci si locul pe care il iubim, il apreciem, unde ne face placere sa ne intoarcem, iar toate aceste neplaceri pe care inca le simtim sa fie usor-usor inlaturate", a adaugat Firea, citata de europafm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.