Senatorul USR Mihai Gotiu face noi marturisiri dupa ce a declarat ca a fost batut cu pumnii si picioarele de catre sociologul Mirel Palada in pauza publicitara a unei emisiuni la o televiziune de stiri, scrie digi24.ro.

"Aseara, tarziu in noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile si sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, pana mi s-a descarcat telefonul. Tuturor va multumesc acum si imi cer scuze ca, din motive de timp, nu voi reusi sa o fac in mod direct, personal. Va asigur ca voi continua sa lupt impotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv impotriva huliganismului politic, insa exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am facut-o si ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului, ii voi reprezenta atat pe cei care mi-au acordat increderea, cat si pe cei a caror incredere nu am reusit sa o castig inca.

Daca m-a durut cu adevarat ceva azi noapte a fost marturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgenta ”Sfantul Ioan”, care m-a consultat, ca se gandeste serios sa plece din Romania. Cu buza sparta de un fost purtator al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca. Si nici nu cred ca as fi fost credibil in acel moment. Voi face insa tot ce tine de mine (si sunt convins ca acelasi lucru il vor face si colegii mei din USR) sa schimb (si sa schimbam) lucrurile in tara asta. Cu sprijinul colegilor mei si, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reusi. Avalansa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat ca nu suntem deloc putini! Nu voi ceda in fata niciunei amenintari ori intimidari verbale sau fizice. Nici ”forta” lui Mirela Palada, si nici macar toata forta reunita a tuturor huliganilor si penalilor din politica romaneasca nu se pot compara cu cea pe care mi-ati transmis-o in lungile ore ale acestei nopti si dimineti. Va multumesc!", a scris Mihai Gotiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.