RADET Bucuresti anunta ca, joi, va face probe hidraulice CTE SUD, astfel ca, timp de cateva ore, temperatura apei calde ar putea fi mai scazuta in anumite locuinte din sectoarele 2 si 3. 

Aceeasi problema o pot avea si locuitorii din sectoarele 1,5 si 6, intrucat CTE VEST intra in revizie joi, informeaza Digi24.ro.

Compania anunta ca joi, in intervalul 10:00-14:00, vor fi executate manevre de oprire a CTE VEST, care va intra in revizie planificata. Consumatorii vor fi preluati, in acest timp, de CTE Grozavesti. Este posibil ca, in intervalul de timp mentionat, sa fie inregistrate valori mai scazute ale temperaturii apei calde, pentru bucurestenii din sectoarele 1,5 si 6.

RADET anunta ca aceasta masura este necesara pentru a pregati centralele de termoficare pentru sezonul rece.

Compania se afla in insolventa din octombrie 2016, lucru ce implica un plan de reorganizare a institutiei si de solutionare a problemelor intregului sistem.

Regia furnizeaza energie termica pentru aproape 565.000 de apartamente din Bucuresti, dar si pentru 5.400 de institutii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.