Gregorian "Guru" Bivolaru, fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), va fi eliberat conditionat, miercuri, din Penitenciarul Bistrita. 

Nu a fost depusa nicio contestatie la decizia de eliberare conditionata a lui Bivolaru, termenul expirand pe 12 septembrie, potrivit informatiilor furnizate de Judecatoria Bistrita, anunta Stirileprotv.ro.

Decizia data pe 7 septembrie a ramas definitiva, astfel ca "Guru" Bivolaru va fi eliberat, miercuri, din Penitenciarul Bistrita.

″In baza art. 587 Cod procedura penala, admite cererea de liberare conditionata formulata de domnul B.G., fiul lui Constantin , incarcerat in Penitenciarul Bistrita in executarea unei pedepse de 6 ani inchisoare, aplicata prin Sentinta Penala nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucuresti, in baza careia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea conditionata a petentului Bivolaru Gregorian. (...) Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se arata in sentinta Judecatoriei Bistrita.

Bivolaru a fost condamnat in 2013, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in rejudecare, la sase ani cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.