Incendiul izbucnit la o fabrica de vopseluri din Orastie, care a cuprins o hala cu patru niveluri, pe o suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati, nu a fost stins nici dupa mai bine de 12 ore.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat sustine ca pe toata durata noptii s-a intervenit cu 15 masini de pompieri, iar la acest moment s-a inceput stingerea ultimelor focare.

"Speram lichidarea incendiului in cateva ore. Ramane pe parcurs lichidarea efectelor. Prefectul este acolo si tine legatura cu reprezentantii de la Mediu pentru lichidarea consecintelor situatiei", a adaugat el, citat de hotnews.ro.

Suprafata pe care focul mai arde este de 250 de metri patrati, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

In incendiu, o persoana a fost grav ranita si patru s-au intoxicat cu fum. Persoana ranita este un barbat in varsta de 24 ani, care a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului, de gradele III si IV. Alte patru persoane au fost intoxicate cu fum si au primit ingrijiri la fata locului, nefiind necesara transportarea acestora la spital.

Fabrica este amplasata la marginea orasului Orastie, la aproximativ 700 de metri de locuinte, iar in oras a fost activat sistemul de alarmare a populatiei din zona, in conditiile in care a fost degajata o mare cantitate de fum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.