Un barbat a murit carbonizat si doua persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care s-a produs pe Drumul National 2 B, la iesirea din Buzau spre Braila. In zona traficul este ingreunat, fiind dirijat de echipaje de politisti.

Din primele informatii furnizate de Biroul de Relatii cu Presa al Politiei Judetene Buzau, trei autovehicule, un camion apartinand unui abator de pasari si doua autoturisme, au fost implicate intr-un grav accident de circulatie produs pe DN 2 B, la iesire din Buzau spre Braila. In urma impactului, o masina a luat foc.

”Un autoturism care circula pe Soseaua Brail, la iesirea din municipiul Buzau, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de un autoturism care oprise pentru a efectua un viraj la stanga, a intrat in coliziune cu acesta si l-a proiectat pe sensul opus, unde a fost tamponat de o autocisterna”, a declarat Mihai Draghiciu, purtator de cuvant al Politiei Judetene Buzau.

O persoana a fost descoperita carbonizata in masina care a ars. Victima este un barbat de 30 de ani care se pare ca a ramas blocat in autoturismul care a luat foc, scrie News.ro.

Alte doua persoane au fost ranite. Este vorba despre soferul celui de al doilea autoturism implicat si un pieton, surprins in zona si lovit de una dintre masinile scapate de sub control. Pietonul este lovit la cap.

In zona accidentului, traficul este ingreunat, fiind dirijat de echipaje de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.