Inceputul de an scolar a atras diverse reactii, din partea persoanelor publice. Tudor Chirila este una dintre vedetele care si-au exprimat parerea vis-a-vis de felul in care arata prima zi de scoala in Romania, pe pagina sa oficiala de Facebook. 
"In curtea scolii de langa blocul meu anul scolar incepe cu predica unui preot care rosteste cu emfaza caragialesca niste platitudini, binecuvantand astfel inceputul de an. E ceva agresiv si lipsit de smerenie in tonul vocii lui. Probabil ca l-au adus acolo pentru ca si-au dat seama ca numai Dumnezeu mai poata salva invatamantul romanesc. Dupa predica se pune muzica usoara in timp ce o voce care baga spaima in orice copil de pana in zece ani anunta repartitia pe clase. E una din zilele alea in care ma bucur ca nu (mai) sunt la scoala. Aia pe care parintii au ajuns s-o urasca neputinciosi", a scris Tudor Chirila, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.