Spre surprinderea celor care vor spune “suntem abia in luna septembrie”, mai sunt nici 2 luni pana cand pietele centrale ale celor mai frumoase orase din Europa Centrala vor imbraca hainele de sarbatoare. Nu lasa sa treaca anul acesta fara sa ajungi la unele din cele mai tari targuri de Craciun din Europa!

Cunoastem un trend crescator, astfel ca tot mai multi romani de toate varstele si categoriile sociale opteaza pentru sejururi speciale care includ fabuloasele Piete de Craciun, toata luna decembrie. Coruri de copii care canta colinde, mirosul de paine proaspata, coapta in cuptor de lut, vinul fiert cu scortisoara, bradul urias inaltat in mijlocul pietei plasmuiesc o atmosfera unica, de sarbatoare si bucurie, ca sa enumeram o parte din farmecul unei Piete de Craciun.

"Cele mai cautate si dorite destinatii sunt PRAGA, Salzburg, VIENA, Cracovia, BERLIN, Nuremberg, Bratislava, Paris, New York dar si tururile Pietelor de Craciun din Austria sau Bavaria. Exista variante de transport cu AVION precum si circuite cu AUTOCAR. Tarifele sunt cuprinse intre 199 de euro si 999 de euro/persoana si difera semnificativ in functie de destinatie, modul de transport, numarul de zile, targurile de Craciun incluse in program, etc", reiese din datele agentiei Fortuna Business Travel din Bucuresti.

Mentionam 2 programe cu foarte mare cautare la turistii romani.

"Primul este pachetul de CRACIUN in LAPONIA, cea mai dorita vacanta a anului. Pentru vacanta de Craciun in Laponia tarifele incep de la 1399 euro de persoana si sunt diferentiate in functie de adult/copil. Pretul nu-i tocmai un chilipir dar esti sigur ca ceea ce vezi aici nu mai vezi in alta parte si prea multe sanse la o a doua viata nu avem", se arata in comunicatul Fortuna Business Travel.

"O mentiune speciala o merita pachetul care cuprinde Stockholm- Tallin-Helsinki, concept unic pe piata exact in mini-vacanta de 1 Decembrie cu ghid roman insotitor, pe care l-am numit Magia Nordului in Turul Pietelor de Craciun".

Efervescenta din economie se vede si in vacantelor romanilor care au reinceput sa calatoreasca tot mai variat si mai des.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.