Un politist din Sibiu a fost agresat dupa ce a oprit in trafic un camion, incarcat cu lemne. Soferul a fugit de la fata locului si s-a ascuns in casa padurarului. Agentul l-a urmarit si, odata ajuns acolo, a fost agresat de padurar, care i-a luat arma si i-a rupt hainele. 

Evenimentul s-a petrecut in localitatea Slimic, din judetul Sibiu. Politistul a oprit un camion care transporta lemne taiate ilegal si a stabilit ca vehiculul avea Inspectia Tehnica Periodica (ITP) expirata, informeaza Stirileprotv.ro.

Soferul, un barbat in varsta de 35 de ani, a refuzat sa prezinte actele si a fugit de la fata locului. Politistul a plecat in urmarirea lui si l-a gasit in fata casei padurarului. Acesta din urma a iesit din casa si l-a agresat pe agent.

Cei doi barbati s-au ascuns in locuinta si a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a-i incatusa.

Padurarul si soferul camionului au fost dusi la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, fiind cercetati pentru ultraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.