Un barbat din Satu Mare a fost ucis pentru ca a furat mireasa. Omul a murit dupa ce a fost lovit cu masina de un alt nuntas, cu care avusese o altercatie. Suspectul a fugit de la locul accidentului, dar a fost retinut de politisti. 

Barbatul in varsta de 32 de ani se afla la nunta unui prieten, in satul Peles. In timpul petrecerii s-a luat la cearta cu alt nuntas, pe motiv ca amandoi voiau sa fure mireasa.

Cearta s-a transformat intr-un scandal, iar martorii sustin ca suspectul, un tanar in varsta de 25 de ani din localitatea Botiz, si-a lovit rivalul cu masina si a fugit de la locul accidentului.

Martorii au sunat la 112, iar medicii l-au transportat pe barbat la Spitalul Judetean Satu Mare. Acesta s-a stins cateva ore mai tarziu, din cauza ranilor grave.

Suspectul a fost prins de politisti, este anchetat de procurori si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

„Politistii au identificat conducatorul autoturismului banuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tanar de 25 de ani din Botiz, aflat si el la acel eveniment si care ar fi parasit ulterior locul accidentului. Sub presiunea cercetarilor efectuate de politistii satmareni, barbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflandu-se in prezent in custodia politiei pentru audieri si pentru continuarea procedurilor de urmarire penala, cercetat fiind sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Satu Mare, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.