Noua trenuri au avut intarzieri si mai mari de trei ore dupa ce, din pricina vegetatiei aduse de vantul puternic pe calea ferata, in firul de contact s-a intrerupt tensiunea.

"In cursul acestei dimineti, in jurul orei 04, intre Videle si Ciolpani, din cauza vegetatiei aduse de vantul puternic pe calea ferata, in firul 1 de contact s-a intrerupt tensiunea. Firul 2 era de asemenea inchis pentru lucrarile de la infrastructura feroviara.

Dupa interventie cu drezina pantograf, pana a fost remediata problema si redeschisa circulatia (aproximativ ora 7), 7 trenuri InterRegio si 2 Regio au fost afectate. Acestea au circulat cu intarzieri intre 40 si aprox 190 de minute

In situatia in care pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferata, in vigoare", anunta CFR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.