Toamna vine in Bucuresti cu festivaluri, targuri, muzica buna si spectacole de teatru care iti vor infrumuseta primul weekend din luna septembrie. Vino pe 2 si 3 la cele mai cautate evenimente din capitala. 

Amnesia Presents- 1 septembrie 2017 - Arenele Romane - Artistii care vor urca pe scena vor aduce cu ei atmosfera magica a cluburilor din Ibiza si ii vor incanta pe spectatori cu ritmurile lor, pana la rasarit.

George Enescu Festival - 2-24 septembrie 2017 - Iubitorii de muzica clasica pot intra in atmosfera de spectacol si pot asculta cele mai cunoscute orchestre din intreaga lume. Participa la cel mai mare festival de muzica clasica din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa.

#onmyway - 1-2 septembrie 2017 - Petrecere speciala cu muzica buna si distractie. Vibe-ul este oferit de Rabinu & Danny Seegan.

Anonymous & Younivers Pres BCD 2017 w Los Suruba / Livio & Roby - 2-3 septembrie 2017 - Younivers Summer Club - La eveniment vor fi prezenti artisti cunoscuti ai momentului, DJ internationali si romani, care vor evolua, timp de 24 de ore, pe doua scene amenajate special.

Daruieste alimente si rechizite copiilor nevoiasi- 2 septembrie 2017 - In parcul Cismigiu, toti bucurestenii sunt asteptati sa daruiasca ghiozdane, rechizite, jucarii, produse igienice si alimente pentru cei 100 de copii nevoiasi din Centrul de la Parpanita, sat care se afla langa Vaslui.

In Parc - 2 septembrie - Godot Cafe Teatru - Doi actori vor juca patru perechi din patru epoci diferite, in patru planuri diferite. Pe scena, vor urca pe rand, Mihai Eminescu si Veronica Micle, Regele Ferdinand si Mita Biciclista, criminalul Ramaru si Mihaela, precum si un El si o Ea din perioada contemporana.

Bullets over Lipscani - inspirat de Woody Allen - 2 septembrie 2017 - Godot Cafe Teatru - Timp de o ora, bucurestenii se pot bucura de un spectacol in regia lui Eugen Gyemant, un spectacol savuros, care transforma nuvela lui Woody Allen intr-o comedie alerta, plina de ritm.

Baby Boom Show - 31 august - 3 septembrie - Romexpo - Targul pentru copii si viitoare mamici va asteapta cu cele mai interesante produse si servicii.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Daruieste timp, doneaza sange! - 1-3 septembrie 2017 - SUN PLAZA - Bucurestenii sunt invitati sa salveze o viata, in doar cateva minute. Pe parcursul celor trei zile, recoltarea se face in cadrul unui centru complet utilat, amplasat la intrarea principala din Sun Plaza.

Dumnezeu ne-a dăruit pe Maria! - 3 septembrie 2017 - Strada Stan Judetu - Spectacolul de muzica si poezie este dedicat Sarbatorii Nasterii Sfintei Fecioare. Bucurestenii sunt asteptati si la expozitia de pictura a artistului plastic Valeriu Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.