Social 31 August 2017 12:26
Dupa succesul inregistrat in primul sezon al Atelierelor „Micul Artist” din anul scolar 2016-2017, incepand cu 1 septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, da startul unei noi editii a unui program dedicat copiilor.
Oferta de cursuri se imbogateste si din aceasta stagiunea vor fi 11 cursuri tematice pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor si tinerilor pana la 18 ani, de la oratorie, fotografie, cor, balet, flamenco si street dance pana la scenografie, actorie si arta medievala.

Potrivit unui comunicat remis 9am, inscrierile la ateliere se fac in perioada 1-10 septembrie, prin completarea cate unui formular online pentru fiecare atelier in parte. Grupele de participanti se vor forma in urma preselectiilor organizate la sediul Operei Comice pentru Copii. Atelierele se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar 2017-2018, iar costul unei sedinte este de doar 10 lei. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul Operei Comice pentru Copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.