Social 31 August 2017 00:04 de Clara Vacaru
Bebelusul aruncat de catre mama sa intr-un WC dintr-o gospodarie din localitatea prahoveana Gorgota si salvat miercuri de doi politisti a murit la Maternitatea din Ploiesti. Pe numele femeii, autoritatile au deschis dosar penal, cercetand-o pe aceasta pentru omor.

Copilul nascut miercuri si aruncat cel mai probabil de catre mama sa intr-o hazna dintr-o gospodarie din comuna Gorgota, judetul Prahova, a murit in Maternitatea din Ploiesti la cateva ore dupa ce a fost salvat din WC-ul respectiv.

Nou-nascutul, o fetita, a fost aruncat in WC si acoperit cu frunze. Politistii au auzit scancetele copilului, l-au scos pe acesta din hazna, iar unul dintre salvatori, care lucreaza in Politie de doar sase luni, i-a facut copilului masaj cardiac cu degetul, asa cum vazuse pe internet ca se face bebelusilor aflati in stare precara de sanatate.

Inima copilului a cedat insa la Maternitatea din Ploiesti.

Mama fetitei, in prezent internata tot la Maternitatea Ploiesti, este cercetata penal pentru omor, anchetatorii urmand sa stabileasca daca a fost singura care a luat decizia sa arunce copilul in toaleta sau daca si alti membri ai familiei au stiut despre acest lucru.

Cazul femeii a fost preluat de catre un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.