Ratonul Tito are 22.300 de abonati pe Instagram. Ratonul domesticit a devenit vedeta in intreaga lume. Face parte din categoria animalutelor celebre de pe retelele sociale, avand o maniera originala de abordare. 

Tito a fost adoptat la 9 mai si duce o viata confortabila alaturi de familia sa, in Carolina de Sud.

Ratonii sunt o specie protejata, astfel ca, pentru a-l putea pastra, proprietarul a trebuit sa obtina o autorizatie speciala din partea asociatiei de protectie a animalelor, noteaza Digi24.ro.

La doar cateva zile dupa ce a fost adoptat, la 12 mai, stapanul sau i-a creat o pagina de Instagram, in care posteaza fotografii si filmulete, care infatiseaza viata de zi cu zi a ratonului Tito.

Cei care il urmaresc pot vedea cum ghemotocul de blana invata sa bea lapte din biberon, isi face prieteni si cum se intelege cu cainele familiei.

Tito are propriul canal de YouTube, pe care l-a dedicat aventurilor sale de zi cu zi. Stapanul sau a cautat o modalitate de a-l filma pe Tito in cele mai amuzante ipostaze. Acesta este si principalul motiv pentru care ratonul a devenit atat de cunoscut in mediul online.

Tito nu lipseste nici de pe Twitter. Contul sau a fost creat in luna iulie.

Hey I just posted a YouTube video of me trying to take a bath! Go give it watch. Link is in the bio!

A post shared by Tito the Raccoon (@titotheraccoon) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.