Social 30 August 2017 12:36 de Clara Vacaru
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii asigura pe bucurestenii care sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare ca factura la apa calda si caldura nu se va majora.

"Ii asigur pe toti bucurestenii care sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare ca nu vor avea sub nicio forma de suferit, deci factura nu se va majora la intretinere, la apa cala si caldura, ca urmare a faptului ca regia de termoficare a municipiului a solicitat Consiliului General o majorare a tarifului cu 32%, tarif care nu a mai fost ajustat din 2011, regia aflandu-se in procedura de insolventa", a precizat marti Firea, in deschiderea sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Primarul general a adaugat ca RADET Bucuresti a solicitat majorarea tarifului cu 32%, pentru ca au crescut preturile la materiile prime si la utilitati, scrie AGERPRES.

"In perioada care s-a scurs din 2011 si pana acum, de cand nu a mai fost ajustat acest tarif, care nu se va resimti in buzunarul cetatenilor pentru ca Primaria Generala va majora subventia, au crescut preturile pentru materiile prime. De asemenea, au crescut exponential preturile la utilitati. Nu putem lasa in continuare ca o regie sa suporte, prin costurile proprii si in pretul de exploatare, toate aceste majorari care s-au facut din 2011 pana acum", a sustinut Firea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.