Social 25 August 2017 14:56
Weekendul 26 - 27 august ii asteapta pe bucuresteni cu spectacole, evenimente teatrale unice, festivaluri dedicate celor care sunt indragostiti de arta culinara, evenimente speciale pentru viitorii parinti, dar si cu petreceri de neuitat. 

Moonlight Breakfast Acoustic concert at Sands of Therme - 26 august 2017 - Therme Bucuresti - Mix urban pe plaja, cu accente sofisticate, ce imbina Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, intr-o performanta live a trupei Moonlight Breakfast.

CS:GO - D-Summer RUSH 2017 - 26 august 2017 - Emag Showroom Titan - Vor avea loc semifinalele si marea finala. Singura platforma din Romania revitalizeaza scena cu turneul D-SUMMER Rush, eveniment organizat in parteneriat cu Emag.

New band in Town: Gramofone - 26 august 2017 - Gradina cu filme - Cinema & More - Concertul face parte din proiectul New Band in Town. Intrarea este gratuita.

În Grădină la Băneasa From Farm to Table #2 - 26 august 2017 - Ground Zero Beer - Degustare si farmers market, legume proaspete de la ferma de legume Nasul Rosu si branzeturi de la crescatorul de capre Preotescu.

Strongbow & ShortsUP present Cinema La Mal - 26 august 2016 - Debarcaderul Verde - Incepand cu ora 21:00 si pana la miezul noptii, organizatorii ofera o serie de filme scurte, ce exploreaza legatura omului cu natura, in diverse comunitati, o tema inspirata din initiativa Debarcaderului Verde de a transforma Dambovita intr-o oaza de relaxare.

BabyCinema - Hai la film cu bebelusul din burtica/ la purtator - 26 august 2017 - Happy Cinema Bucuresti - Cea de-a treia editie ofera comedia Fun Mom Dinner. Sala este dotata cu conditii speciale: nu vor rula reclame, sonorul va fi diminuat, iar luminile complet stinse. Atmosfera prietenoasa ii va face pe parinti sa scape de stres si sa se relaxeze.

„Ingrijitorul” de Harold Pinter - 26 august 2017 - Unteatru - Lumea imaginata este sumbra, dar, intr-un mod paradoxal, personajele respira un aer tembel, ce te imbie sa privesti piesa ca pe o comedie. Imbina in mod voit cadrul realist cu pusee absurde de imaginatie, intr-o camera de copii, in care personajele pare ca nu isi gasesc locul.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Undercloud - Festival de teatru independent (de orice) - 23 - 31 august 2017 - ARCUB - Zece zile pline cu spectacole, evenimente teatrale unice, personalitati ale teatrului romanescu si international, petreceri si multe alte surprize.

Festivalul Inghetatei Artizanale 2017 - 25 - 27 august 2017 - Parcul Herastrau - Prima editie a Festivalului se desfasoara in Parcul Herastrau si isi propune sa promoveze consumul de inghetata preparata din ingrediente naturale, dar si de prezentarea celor mai cunoscuti gelatieri existenti pe piata de profil.

Festivalul Placintelor - 24-27 August 2017 - Parcul National, sector 2 - Regalul gastronomic face deliciul publicului intr-un cadru de sarbatoare. Festivalul Placintelor este un eveniment cu traditie, in cadrul caruia participantii pot degusta placinte din toate colturile tarii: placinta dobrogeana cu branza sarata si spanac, placinta de casa sarbeasca cu dovleac, cu mere si scortisoara, cu branza si spanac, cu branza dulce si stafide, placinte simple si umplute, dulci si sarate, pentru toate gusturile.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Last rooftop of the summer - 27 august 2017 - Bucuresti Mall - Vitan - Apusuri calde, flirturi jucause, zambete largi si momente unice, care nu se termina niciodata. Ultimul rooftop party al verii are loc duminica.

Intre doua femei - Teatru cu Avanscena #inKastel - 27 august 2017 - Kastel - Piesa de teatru infatiseaza imaginea unei femei, care se apropie de 50 de ani si afla ca sotul o insala. Ea incearca sa afle raspunsuri la intrebari chiar de la amanta sotului, dar aceasta nu doar ca ia in ras drama prin care trece sotia, dar are grija sa rasuceasca cutitul si mai adanc in rana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.