Social 23 August 2017 11:23
Fostul premier, Victor Ponta, este de parare ca TAROM nu poate supravietui "cu discursuri pompoase in competitia de pe piata europeana si mondiala", avand in vedere ca "are prea multi angajati «la sol», management politic si neprofesionist, iar ratele pentru achizitiile faraonice fara noi venituri vor epuiza rapid si ultimele resurse din conturi".

"In anul 2015 (nu 2013) am avut discutii personale, oficiale si detaliate la nivel de CEO sau Presedinte cu Turkish Airlines , Qatar , Emirates si Etihad ( 4 din cele mai puternice si bogate Companii aeriene din lume )/ le-am prezentat intentia Guvernului Romaniei de a avea un investitor strategic pentru Tarom - care sa ofere aeronave noi si de mai multe tipuri , sa mareasca semificativ numarul de destinatii, sa modernizeze si sa aiba un plan clar de dezvoltare pe termen lung!

Ca argument principal am prezentat datele oficiale (din graficul de mai jos) care aratau ca incepand cu 2011 pana in 2015 Tarom si-a redus in fiecare an pierderile - acum vedeti ca acesta situatie s-a schimbat in 2016 cu Guvernul "Tehnocrat" iar in 2017 cu Guvernul "Dragnea" dezastrul vine cu pasi mari!

Spre deosebire de prostiile populiste anuntate de cuplul comic Dragnea - Cuc eu stiu sigur ca TAROM nu poate sa supravietuiasca singur cu discursuri pompoase in competitia de pe piata europeana si mondiala !!! Dincolo de problemele generate de competitia cu firmele low cost Tarom are prea multi angajati «la sol», management politic si neprofesionist, iar ratele pentru achizitiile faraonice fara noi venituri vor epuiza rapid si ultimele resurse din conturi", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.