Social 21 August 2017 23:00
Douasprezece persoane au fost duse la audieri, luni seara, in urma a noua perchezitii facute intr-un dosar penal deschis dupa ce un politist din Hunedoara a fost impuscat in timp ce urmarea mai multi braconieri, intr-o padure. Politistii au ridicat mai multe arme de vanatoare si arme detinute ilegal, precum si carne de vanat.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara, peste 35 de politisti din Hunedoara, Alba si Timis au facut noua perchezitii domiciliare, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de ultraj asupra unui politist aflat in misiune in 2 august, de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si de braconaj.

”Perchezitiile au avut loc in localitatile Dobra, Batrana, Lapugiu de Jos, Crivina, Faget si Temeresti, iar in urma acestora politistii au descoperit si ridicat mai multe arme si munitii detinute legal si pastrate in conditii necorespunzatoare, respectiv cinci arme de vanatoare de diferite calibre si munitie aferenta, dar si arme detinute ilegal - trei arme din care o pusca de tir cu aer comprimat, o arma de vanatoare confectionata artizanal, un pistol de tir cu aer comprimat -, trofee vanatoresti - 3 din specia cervide -, carne de vanat, precum si alte bunuri utilizate in activitati de braconaj (instrumente de confectionare artizanala a cartuselor)”, se arata in comunicatul citat.

In urma perchezitiilor, la sediul Politiei Deva au fost duse 12 persoane, pentru a fi audiate de procurori de la Parchetul Tribunalului Hunedoara, scrie News.ro.

In 2 august, un politist din Hunedoara care urmarea braconieri intr-o padure din judet a fost impuscat in picior, dupa ce i-a somat pe acestia sa se opreasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.