Social 21 August 2017 17:22
Politistii de frontiera de la Garda de Coasta au interceptat un pescador la bordul caruia se aflau 70 de migranti. 

Ieri seara, in jurul orei 20:45 , politistii de frontiera romani au detectat un pescador suspect, care naviga pe apele internationale spre tarmul Romaniei.

Garda de Coasta a dispus o misiune de urgenta, cu doua nave din cadrul Grupului de Nave Mangalia si Constanta, in cadrul careia s-a stabilit ca la bordul pescadorului se aflau zeci de migranti.

Navele Garzii au intervenit si au escortat ambarcatiunea spre sediul Grupului de Nave Mangalia, informeaza Activenews.ro.

In urma verificarilor s-a constatat ca este vorba despre 70 de persoane, dintre care 23 de copii, 12 femei si 35 de barbati, care intentionau sa ajunga in Romania, in mod ilegal. Toate cele 70 de persoane au fost debarcate in siguranta in portul din Mangalia si, dupa ce le-au fost acordate ingrijiri medicale de specialitate, cercetarile vor fi efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.