Social 21 August 2017 16:02
Printul Nicolae, nepotul Regeul Mihai, si-a anuntat logodna cu Alina Boinder pe pagina oficiala de Facebook. La scurt timp, biroul de presa al Casei Regale a Romaniei a transmis un comunicat de presa in care a cuprins pozitia Majestatii Sale Regele Mihai. 

Nicholas de Roumanie Medforth Mills a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie alaturi de logodnica sa, insotita de un mesaj pe care l-a impartasit cu prietenii virtuali.

”Imi face o deosebita placere sa anunt logodna mea cu domnisoara Alina Maria Binder. Cererea in casatorie a fost facuta in luna iulie a acestui an, in timpul vacantei pe care am petrecut-o impreuna in Cornwall, Marea Britanie. De asemenea, suntem increzatori ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna”, a scris Nicolae pe reteaua de socializare, potrivit Stirileprotv.ro.

Printul Nicolae a tinut sa precizeze ca a primit acordul ambelor parti: ”Am cerut acordul parintilor Domnisoarei Binder, acestia dandu-ne incuviintarea si bucurandu-se alaturi de noi. De asemenea, am impartasit vestea bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, si familiei. Suntem incantati ca am primit binecuvantarile si mesajele lor de felicitare. Nunta va avea loc in vara anului 2018".

Regele Mihai a transmis un mesaj, formulat prin intermediul unui comunicat emis de biroul de presa al Casei Regale a Romaniei: ”Majestatea Sa Regele Mihai I si Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunostinta despre intentia fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se casatori. Regele a raspuns nepotului sau, urandu-i fericire si pace sufleteasca, precum si puterea de a lua decizii corecte.".

In ceea ce priveste decizia de retragere a titlului de principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, precum si decizia de a-l scoate din Linia de Succesiune raman neschimbate, chiar si dupa casatorie. "Majestatea Sa a mentionat, inca o data, ca decizia de a retrage titlul de principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, precum si decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune raman neschimbate, dupa casatoria acestuia".

Citeste si:
Concursul de Eleganta Sinaia 2019: marele premiu a fost castigat de...
Concursul de Eleganta Sinaia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.