Social 21 August 2017 11:22
Noul sediu al Serviciului de Pasapoarte Bucuresti s-a deschis luni in Mall Plaza Romania. Acesta va prelua activitatea a trei puncte de lucru din Capitala. Programul cu publicul va fi prelungit pana la 18:30, pe durata lunii august. Aici se vor elibera atat pasapoarte simple electronice, cat si pasapoarte simple temporare. Anuntul a fost facut de Ministerul Afacerilor Interne. 

Programul pentru depunerea documentelor si ridicarea pasapoartelor este intre orele 8.30 si 16.30 in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marti, iar, la solicitarea ministrului Carmen Dan, programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfasura in fiecare zi lucratoare de la ora 8.30 pana la ora 18.30.

Taxele pentru eliberarea pasapoartelor pot fi achitate la ghiseul Trezoreriei, care este deschis la nivelul 1 al centrului comercial, dar si la unitatile bancare de pe acelasi nivel, prin transfer bancar. Raman valabile si celelalte modalitat de plata, anunta Digi24.ro.

Cetatenii pot depune cereri si ridica pasapoarte si de la celelalte doua puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti din Soseaua Pipera si din Piata Amzei.

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Paaapoartelor Simple Bucuresti este situat la etajul al doilea al Plaza Romania, pe Bulevardul Timisoara din Sectorul 6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.