Social 19 August 2017 20:15
Un barbat in varsta de 63 de ani din comuna galateana Matca a fost arestat preventiv, sambata dupa-amiaza, fiind suspectat ca si-a ucis concubina, cu mai multe lovituri cu o sabie improvizata.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Galati, Oana Hancu, a declarat pentru News.ro ca barbatul este suspectat ca, vineri seara, a ucis-o pe femeia cu care traia, in varsta de 49 de ani, lovind-o de mai multe ori cu o sabie improvizata de tip maceta, pe care probabil o folosea in gospodarie pentru taiatul ierbii.

Barbatul, in varsta de 63 de ani, inginer agronom la primaria localitatii Matca, a fost retinut de procurori, iar sambata magistratii Tribunalului Galati au emis mandat pentru 30 de zile pe numele sau.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, barbatul i-a retezat victimei trei degete de la o mana si i-a aplicat mai multe lovituri cu sabia in frunte. El si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor. Din primele cercetari, se pare ca intre cei doi au existat, de-a lungul timpului, mai multe conflicte din cauza ca femeia consuma frecvent alcool. Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.