Social 18 August 2017 16:56
Asa cum ne-a obisnuit, Bucurestiul ne infrumuseteaza fiecare weekend cu concerte, spectacole, expozitii si piese de teatru. Ce aduce nou acest weekend? Ziua Pizzei, ocazie cu care primii 500 de clienti vor primi pizza gratis. 

The IASSS 2017 Symposium - 19 - 23 august 2017 - IASSS si Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania organizeaza cel mai asteptat eveniment al anului in domeniul chirurgiei. Are scopul de a facilita educatia si de a stabili conexiuni globale.

Perfect Intuition - 19 august 2017 - Freddo Bar & Lounge - Un concept nou cu muzica buna, povesti, petrecere si vibe-uri speciale.

Bucharest GreenSounds Festival - 18 - 20 august - Bucharest GreenSounds Festival - Concert Alborosie, Morcheeba, Subcarpati, The Baseballs, Jazznova, Pixels, Damian Draghici etc.

Back to Your Roots - 19 august 2017 - fabrica - Aniversarea DrumAndBass va aminti de origini cu: Madliquid, Dudu & Mc Tina, Inflex, Brusten, Senior Division s.a.

Declick de Alex Unguru - 19 august 2017 - Godot Cafe Teatru - Vorbeste despre intimitatea impartita cu un partener aproape necunoscut.

Ghici cine intra pe fereastra! - 21 august 2017 - Teatrul LUNI de la Green Hours - Un spectacol despre doua femei aparent diferite, pe care le leaga doar diagnosticul gresit. Vorbeste despre cat de greu este sa traiesti cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o niciodata.

Noi 4 de Lia Bugnar - 19 august 2017 - Godot Cafe Teatru - Spectacol scris si jucat in gluma, care descrie o intamplare serioasa, o sumedenie de teme fundamentale.

Manasiesta de vara & Brunch - 20 august 2017 - Manasia Hub - O dupa amiaza de vara cu muzica, bere, cafea de specialitate si specialitati din Dobrogea.

"Oua congelate" - 20 august 2017 - Teatrul Rosu - In avionul care circula pe ruta Barcelona - Bucuresti stau asezate 3 femei pe care le cheama Maria. Doua dintre ele devin prietene intime chiar inainte de decolarea avionului. Lucrurile se intampla rapid, iar cele doua realizeaza ca incep sa formeze o coalitie impotriva celeilalte si impotriva insotitorului de bord. Spectacolul surprinde intimitatea casnica, lipsa de bun simt si discretie pe care o intalnim la tot pasul. Cele trei caractere puternice lupta pentru copiii lor nefacuti si afla ca exista un procedeu de congelare a ovulelor, astfel ca se hotarasc sa aplice metoda pe loc.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Sambata: Averse! - 20 august 2-17 - Godot Cafe Teatru - Trei membri ai clerului asteapta sosirea luminii de Paste pe aeroport. Lumina intarzie sa apara, din cauza unei furtuni si totul scapa de sub control.

O piesa desantata de Lia Bugnar - 20 august 2017 - Godot Cafe Teatru - In acest spectacol, toate personajele au dreptatea si motivatiile lor; comedia este pura si nu are pretentii de adancime. Este o piesa desantata, desi toate personajele sunt pure.

Ziua Pizzei - 20 august 2017 - DODO Pizza - 500 de pizza gratis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.