Social 17 August 2017 22:58
Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, condamna in termeni categorici atacul terorist care a avut loc in cursul zilei de astazi, 17 august, in Barcelona, si reitereaza angajamentul ferm al Romaniei in combaterea terorismului, informeaza MAE, intr-un comunicat de presa.
"Ministrul Teodor Melescanu transmite condoleante membrilor familiilor victimelor, intreaga sa compasiune persoanelor ranite in tragicul eveniment si exprima solidaritatea cu poporul spaniol.

Din dispozitia ministrului afacerilor externe a fost activata Celula de criza a MAE, pentru a verifica in continuare daca printre victime se inregistreaza si cetateni romani. Reamintim ca Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Madrid si al Consulatului General al Romaniei la Barcelona, gestioneaza cu prioritate situatia, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de evolutia evenimentelor", informeaza MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.