Social 17 August 2017 16:14
Doi barbati din Bucuresti si o femeie din Mangalia au fost prinsi de catre procurorii DIICOT dupa ce au vandut o mie de comprimate de droguri in zona cluburilor din Mamaia, obtinand astfel 5.000 de euro si 2.500 de lei, persoanele respective fiind retinute pentru 24 de ore si urmand sa fie prezentate Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, in 17 august, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Constanta au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Liviu Todica, Razvan-Alexandru Iliescu, ambii din Bucuresti, si a lui Beatrice Petrea, din Mangalia, pentru infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si complicitate la trafic de droguri de mare risc.

“La data de 16 august, in jurul orei 14.00, in timp ce se afla in zona cluburilor de noapte situate in nordul statiunii Mamaia, judetul Constanta, inculpatul Todica Liviu a vandut cantitatea de 1.001 comprimate ce contineau ca substanta activa 3,4- methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a incasat suma totala de 5.000 euro si 2.500 lei, fiind ajutat in acest sens de catre inculpatii Iliescu Razvan-Alexandru si Petrea Beatrice”, se arata in comunicatul DIICOT.

Cele trei persoane vor fi prezentate Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, scrie News.ro.

Cauza a fost instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.