Social 17 August 2017 11:36
Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti. La ora actuala, traficul feroviar in zona este blocat, iar cel putin alte doua trenuri au intarzieri mari.

Update 18:16- Femeia a vrut sa divorteze de sotul sau, care era foarte gelos, insa a renuntat la actiunea pe care o intentase in urma cu cativa ani, sustin surse din cadrul politiei.

Update 16:08- Procurorii au deschis dosar penal in rem, pentru infractiunea de omor. In acest caz, au fost facute cercetari la fata locului si urmeaza sa fie audiati mai multi martori, respectiv rude ale femeii.

Update 14:57-
Cu lacrimi in ochi, mecanicul care conducea locomotiva trenului povesteste ca femeia si copii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului. El a relatat ca femeia avea un copil in brate, iar pe ceilalti doi ii tinea de mana si s-au aruncat toti in fata locomotivei.

Update 13:53- Potrivit anchetatorilor, femeia scria in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta.

Femeia se numeste Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveana Branesti, si avea trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani.

Update 12:56-
Circulatia trenurilor a fost reluata.

Update 12:08- Femeia era insarcinata, iar anchetatorii ar fi gasit la locul accidentului un bilet de adio.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro ca din informatiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era insarcinata. Sursa citata a precizat ca cei trei copii au varste de doi, cinci si zece ani, varsta femeii nefiind inca stabilita.

Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca anchetatorii ar fi gasit la fata locului un bilet de adio lasat de catre femeie.


Potrivit reprezentantilor CFR Calatori, joi, in jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti Constanta cu o viteza de aproximativ 160 de kilometri la ora a lovit mortal patru persoane intre statiile CFR Pasarea si Branesti, deocamdata nefiind stabilite imprejurarile exacte in care s-a petrecut accidentul.
Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

La ora transmiterii acestei stiri, traficul feroviar intre Bucuresti si Constanta este complet blocat.

Sursele citate au precizat ca trenul va plceca cu intarziere si ca pe ruta respectiva alte doua trenuri erau progrmate sa circule pe aceasta ruta.

Primele informatii aratau ca pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, in halta Branesti, o minora a fost lovita de tren si a murit, iar ulterior, in spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate inca trei persoane decedate, respectiv o femeie si doi copii, scrie News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri se fac fac cercetari pentru identificarea persoanelor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Din primele date exista ipoteza ca femeia s-ar fi aruncat impreuna cu copiii in fata trenului.

Alis Grasu, de la Ambulanta Bucuresti, a declarat ca echipajul medical de pe ambulanta a gasit la fata locului un copil de aproximativ zece ani si o femeie a carei varsta nu a fost stabilita, iar cadrele medicale spun ca ar mai fi doua victime sub tren.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.