Social 15 August 2017 16:51
Un tanar de 17 ani, elev la Seminarul din Iasi, a fost gasit mort, in  urma unui accident bizar, care s-a petrecut in incinta Manastirii Putna din judetul Suceava. 

Sebastian Lungu a murit luni, 14 august, dupa un accident petrecut intr-o pivnita a Manastirii Putna, potrivit stirileprotv.ro.

Elevul Seminarului din Iasi s-a ranit grav, prinzandu-si capul intre barele liftului de marfa. A fost transportat la Spitalul din Suceava, cu traumatism cranio-cerebral sever si, ulterior, transferat la Iasi, la Spitalul de Neurochirurgie.

IPJ Suceava a deschis un dosar penal de ucidere din culpa.

”Tanarul, elev al Seminarului din Iasi, se afla cu inca patru-cinci colegi la o practica pe timpul verii la Manastirea Putna, acolo unde ajuta la diverse treburi. La un moment dat, vineri, a vrut sa coboare intr-o pivnita sa aduca ceva ce ii ceruse un parinte. In acea pivnita se afla un ascensor pentru marfa prevazut cu doua usi metalice. Victima si-a prins capul in barele acestor usi. In cauza s-a deschis dosar penal de ucidere din culpa, vor fi audiati calugari si martori, sa se vada daca se face sau nu vinovat cineva din personalul manastirii pentru accident”, a aratat comisar Ionut Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Suceava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.