Social 14 August 2017 08:25
Trei persoane au murit si cinci au fost ranite in Bucuresti, luni dimineata, dupa ce un microbuz s-a rasturnat in raul Dambovita. Conform ISU Bucuresti - Ilfov, accidentul a avut loc in jurul orei 04:00 la intersectia Splaiului Dudescu cu Soseaua de Centura.

In autoturism se aflau noua persoane: sase dintre ele au reusit sa iasa singure pana la sosirea pompierilor, iar alte trei au fost extrase de scafandri. Doua persoane au fost gasite incarcerate, iar o alta persoana a fost gasita la aproximativ 50 de metri de vehicul.

Toate cele trei persoane gasite in apa si in microbuz au fost declarate decedate, printre ele fiind si o fetita in varsta de 8 ani.

Cinci victime au fost transportate la spital, de ambulantele SMURD: trei la Spitalul "Bagdasar Arseni", o persoana la Spitalul Sf. Pantelimon si o alta la Spitalul Sf. Ioan.

Conform primelor cercetari, soferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului cand a vrut sa vireze la stanga dinspre splaiul Dambovitei catre autostrada A2, scrie News.ro.

La interventie au participat sase ambulante SMURD, o autospeciala de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscara, un echipaj de scafandri si echipajul de salvatori

Conform primelor cercetari, soferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului cand a vrut sa vireze la stanga dinspre splaiul Dambovitei catre autostrada A2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.