Social 13 August 2017 13:59 de Clara Vacaru
Un barbat a fost retinut dupa ce, sambata seara, a provocat un scandal intr-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, fiind agresiv cu alte persoane aflate la cumparaturi, dar si cu personalul magazinului. In urma conflictului, izbucnit din cauza faptului ca barbatul respectiv a spart o sticla cu vin iar un angajat al magazinului i-a atras atentia, o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Sambata, in jurul orei 21.00, mai multe apeluri la 112 au sesizat faptul ca intr-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumparaturi, dar si cu personalul.

La fata locului s-au deplasat mai multi politisti de la Sectia 4, care l-au imobilizat pe barbatul agresiv.

Mai multe persoane au fost duse la audieri.

Din primele date a rezultat ca intreg conflictul ar fi pornit de la faptul ca barbatul a spart o sticla cu vin, iar un agent de paza i-a atras atentia. In momentul in care barbatul a inceput sa se manifeste agresiv fata de paznic, mai multi clienti ai magazinului au intervenit in sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit si angajati ai societatii ce asigura paza magazinului, fiind apelata si Politia”, arata Politia Capitalei.

In urma conflictului, un barbat a necesitat ingrijiri medicale.

De asemenea, o poarta de control a magazinului a fost deteriorata, reprezentantii societatii comerciale facand plangere.

Politistii fac cercetari in acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Barbatul agresiv a fost retinut.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.